Partnerek

Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség

A Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség feladata Hartberg és Weiz megyék turizmusának fejlesztése. Célja a megyékhez tartozó 9 kistérség, 73 település és a több mint 800 turisztikai szolgáltató népszerűsítése, illetve az évi 1,3 milliót meghaladó vendégéjszakák számának növelése.

Tovább

Vas Megyei Önkormányzat

„Vas megye, az ezerarcú táj” Vas megye kínálatát, lehetőségeit tekintve egy „sokszínű kert”. A projekt megvalósítása során a Vas Megyei Önkormányzat célja ennek a versenyképes kínálatnak a professzionális összehangolása és értékesítése. Cél, hogy a színes turisztikai, természeti és kulináris kínálat és a tradicionális értékek kihasználásával mind több hazai és külföldi látogatót csábítson a megyébe

Tovább

Bio Kutatóintézet Ausztria

A Bio Forschung Austria sokéves tapasztalattal rendelkezik az ökológiai alapkutatás, valamint a kutatási eredmények mezőgazdasági alkalmazásának területén.

Tovább

Bécs Város Erdő- és Mezőgazdasági Hivatala (MA49)

A Bécs Város Erdő- és Mezőgazdasági Hivatala (MA 49) hosszútávon biztosítja a város lakosságának fontos, alapvető életfeltételeit.

Tovább

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 1999. július 1-jén kezdte meg működését, soproni székhellyel. Alapítója és tulajdonosa 2011. december 31-ig a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács volt, majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tulajdonlásával és irányításával működött.

Tovább