Programok / „Sokszínűség Kertje” workshop

A Vas Megyei Önkormányzat „Sokszínűség Kertje” címmel szervezett workshopot a Kámoni Arborétumban található Ökoturisztikai Látogató- és Oktatóközpontban 2013. október 16-án.

A workshop megszervezésével a célkitűzés az volt, hogy a különböző szakterületek képviselői megvitathassák tapasztalataikat a „Sokszínűség Kertjéről”, mint turisztikai attrakcióról, és mint az élményszerű ismeretterjesztés helyszínéről. A résztvevőknek délelőtt folyamán lehetőségük nyílt számos érdekes előadás meghallgatására.

Külön színfolt volt a Bio Forschung Austria két munkatársának előadása.   Már a szervezés során is komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy osztrák partnerünk tudományos tevékenységébe mind jobban belelássanak a magyar érdeklődők is.

A Bio Forschung Austria, mint projektpartner és a felkért magyar szakértők előadásai során a résztvevők megismerkedhettek az elsősorban tudományos céllal létrehozott kertek népszerűsítésének, turisztikai kínálatba illesztésének eszközeivel, lehetőségeivel és korlátaival.

Ezt követően, délután egy moderált, beszélgetés formájában nyílt lehetőség a tapasztalatok és vélemények megosztására. 

Kapcsolódó képek
11111111111
Vissza